Motolife Auto Centrum
Szukaj
Close this search box.

#motolife #motolifeopinie

4,6 / 5 ocena

4.6/5

Opinie

Jakub Danisz
Jakub Danisz
2023-11-29
Jestem bardzo zadowolony. Konsultowali ze mną wszystkie dalsze kroki podczas naprawy. Samochód po wizycie u nich jeździ bez problemu
Jarek Krowicki
Jarek Krowicki
2023-10-31
Od dłuższego już czasu korzystam z usług serwisu Motolife (zarówno wymiany eksploatacyjne jak i większe naprawy) i szczerze mogę serwis polecić. Miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta, wszystko zawsze załatwione sprawnie i w rozsądnych cenach. Jestem zadowolony z wykonanych usług i na pewno nie zamierzam zmieniać serwisu, gdy zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiam zespół Motolife.
Paweł Stolarczyk
Paweł Stolarczyk
2023-10-23
Bardzo polecam serwis. Profesjonalne podejście do klienta, sprawna diagnoza, rzetelna naprawa. Korzystałem kilka razy i nie zawiodłem się
Michal Roskosz
Michal Roskosz
2023-10-17
Fachowe podejście do klienta i profesjonalna obsługa. Dobrze, szybko i rozsądnej cenie. Polecam
Dariusz Makiola
Dariusz Makiola
2023-08-02
Bardzo profesjonalna i przemiła obsługi.Sprawnie,szybko polecam.
Mariusz Rakoczy
Mariusz Rakoczy
2023-07-29
Profesjonalne podejście do klienta, uczciwe ceny. Pomimo dużego nakładu pracy są w stanie znaleźć termin by pomóc. Zostawiłem swój samochód już kilka razy i na pewno wrócę.
Kasia M
Kasia M
2023-06-29
Serwis klimatyzacji sprawny,kontakt dobry, obsługa bardzo uprzejma. Polecam
Michal Kolbuc
Michal Kolbuc
2023-06-26
Super serwis i kontaktowi ludzie. Usługa w pełni profesjonalna i rzetelna. Polecam!
Katarzyna Derewlana
Katarzyna Derewlana
2023-06-23
Profesjonalna obsługa, fachowa wiedza oraz odpowiednie podejście do klienta. Na początku przedstawiona została rzetelna wycena usług oraz dostarczone niezbędne informacje a cały proces naprawy i obsługi klienta przebiegł bezproblemowo. Polecam z czystym sumieniem.

Zaufały nam

Rekomendacje naszych klientów biznesowych

Zobacz, co nasi klienci myślą o naszej firmie i naszych usługach. Oto kilka opinii, które otrzymaliśmy od nich:

“Wynajęliśmy samochody z Motolife na potrzeby naszej firmy budowlanej. Byliśmy pod wrażeniem jakości i wyposażenia pojazdów, które spełniały nasze oczekiwania i wymagania. Obsługa klienta była również na wysokim poziomie, a proces wynajmu był szybki i prosty. Motolife to świetny partner dla każdej firmy, która potrzebuje samochodów na różne okazje.”
Adrian
Klient Biznesowy - wynajem floty
“Motolife to nie tylko firma wynajmująca samochody, ale też świetny serwis samochodowy. Korzystam z nich od dawna i jestem bardzo zadowolony z jakości i terminowości ich usług. Samochód zawsze jest oddawany w idealnym stanie, a wszystkie usterki są dokładnie wyjaśnione i naprawione. Motolife to firma, która szanuje swoich klientów i ich samochody.”
Stanisław
Klient Biznesowy - serwis samochodu premium
“Motolife to firma, która zna się na samochodach i potrafi zadbać o nie w każdym aspekcie. Wynajmujemy od nich samochody do naszej firmy od ponad roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. Samochody są zawsze w doskonałym stanie, a w razie jakichkolwiek problemów, motolife szybko je rozwiązuje. To firma, na którą można liczyć.”
Krzysztof i Anna
Klient Biznesowy - wynajem floty
“Jesteśmy firmą zajmującą się organizacją eventów i często potrzebujemy samochodów do transportu naszych gości i sprzętu. Zawsze korzystamy z oferty Motolife, ponieważ mają duży wybór samochodów, które pasują do każdej okazji. Samochody są nowoczesne, komfortowe i bezpieczne, a obsługa jest miła i profesjonalna. Motolife to firma, która dba o swoich klientów i ich potrzeby. Serdecznie polecam!”
Kacper
Klient Biznesowy - wynajem floty
“Serwis samochodowy w Motolife to gwarancja jakości i satysfakcji. Zawsze oddaję tam swoje samochody na przegląd i naprawę, ponieważ wiem, że są w dobrych rękach. Mechanicy są kompetentni i uczciwi, a ceny są rozsądne. Nie mam żadnych zastrzeżeń do usług Motolife i polecam je każdemu, kto szuka sprawdzonego i godnego zaufania serwisu samochodowego.”
Dawid
Klient Biznesowy - serwis floty
“Jako firma transportowa, potrzebowaliśmy niezawodnych i ekonomicznych samochodów do naszej floty. Znalazłem ofertę motolife.pl na wynajem długoterminowy i byłem bardzo zadowolony z warunków i obsługi. Samochody były nowe, czyste i sprawne, a koszty były konkurencyjne. Polecam motolife.pl każdemu, kto szuka profesjonalnej i elastycznej firmy wynajmującej samochody.”
Rafał
Klient Biznesowy - wynajem floty

Opinie o motolife – sprawdź, co nasi klienci myślą o naszej firmie i naszych usługach

Motolife to firma, która oferuje kompleksowe usługi motoryzacyjne, takie jak wynajem, serwissprzedaż samochodów. W naszym autosalonie znajdziesz samochody używane w doskonałym stanie technicznym i estetycznym, które pasują do Twojego stylu i budżetu.

Nasza oferta jest dopasowana do Ciebie i Twoich potrzeb, a nasz zespół doradców pomoże Ci w wyborze najlepszego samochodu dla Ciebie. Motolife to firma, która zna się na samochodach i potrafi zadbać o nie w każdym aspekcie.

Na tej stronie możesz przeczytać opinie o Motolife, które potwierdzają naszą jakość i profesjonalizm. Nasze opinie są rzetelne i autentyczne, ponieważ pochodzą od naszych klientów, którzy skorzystali z naszych usług. 

Możesz zapoznać się z recenzjami, ocenami,  referencjami i doświadczeniami, które pokazują, jak nasi klienci oceniają naszą firmę i nasze usługi. Możesz też podzielić się swoją opinią o Motolife  kontaktując się i odpowiedzieć na pytanie: Motolife jak oceniasz?

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o Motolife i do skorzystania z naszej oferty. Motolife to firma, która dba o swoich klientów i ich samochody.

Zapraszamy do współpracy!